psychosociale therapie
Diana Rongen

voor het moment dat je plots merkt dat je wel wat hulp kunt gebruiken

tarieven

Tijdens een therapeutisch traject zijn er diverse momenten waar kosten aan verbonden zijn, zoals o.a. het intake gesprek, de sessies, de tussenevaluaties of bij het verzoek van een schriftelijke verslaglegging. 
 
Ik nodig je uit om telefonisch of via email contact met mij op te nemen om zo het een en ander te bespreken.
Er zijn aan deze toelichting geen kosten verbonden. 

vergoedingen

Psychosociale therapie wordt vergoed uit het aanvullend pakket van je zorgverzekering en valt onder ‘alternatieve geneeswijze’. Of je hiervoor in aanmerking komt hangt af van hoe je verzekerd bent. Je kunt dit navragen bij je zorgverzekeraar.  Je kunt een overzicht van verzekeraars terugvinden op de website van de beroepsorganisatie Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

algemene voorwaarden

Voordat je gaat beginnen met het werken aan je uitdagingen is het belangrijk om de algemene voorwaarden van mijn praktijk te weten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Je kunt er hier meer over lezen.

privacy

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordeningsbescherming (AVG) van toepassing. In de hele Europese Unie geldt dezelfde privacywetgeving. 

Jouw privacy is belangrijk. Lees er hier meer over.

wkkgz

De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft de overheid wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt. En wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Lees hier meer over deze wet.

 
nl_NLDutch