psychosociale therapie
Diana Rongen

voor het moment dat je plots merkt dat je wel wat hulp kunt gebruiken

ik bied

joseph-gonzalez-273526-unsplash

kinder- en jeugdtherapie

Voor het moment dat je merkt dat jij en je kind wat hulp kunnen gebruiken. Jullie hebben al van alles geprobeerd en toch lijkt er wat anders nodig te zijn. Vaak probeer je iets op een bepaalde manier op te lossen en dan lijkt het niet meer te werken. Een nieuwe tool is nodig. We gaan samen werken aan het ontwikkelen van ik-sterkte en het krijgen van zelfvertrouwen in eigen kracht en kwaliteiten. Zie ook mijn website kinder- en jeugdtherapie Wereldkind

individuele therapie

Voor het moment dat je merkt dat je niet meer echt jezelf bent. Je bent gespannen, overprikkeld, verdrietig, angstig en je wilt even de tijd stoppen om te kijken wat je nu echt nodig hebt. Je wilt weer verbinding maken met jezelf en groeien naar de volgende stap.

 

 

 

 

 

 

 

relatietherapie

Voor het moment dat je merkt dat jij en je partner niet meer zo die verbinding hebben als eerst. Als er over en weer steeds meer verwijten zijn die de relatie op spanning zet. We gaan samen werken aan het ontwikkelen van wij-sterkte en het krijgen van vertrouwen in jezelf en elkaar. 

 

 

 

 

 

 

nl_NLDutch